BEZ DABRA

Mel Gibson zaobišao Cannes

Na 64. filmski festival u Cannesu dolaze Angelina Jolie, Brad Pitt, Antonio Banderas, Lars Von Trier, Dustin Hoffman, Woody Allen i brojne druge filmske zvijezde, no ničiji se boravak na Croisetteu nije s toliko nestrpljenja iščekivao kao onaj Mela Gibsona . Australski glumac medije izbjegava već par godina, još otkako se 2006. rastao od supruge Robin te otišao u zagrljaj Oksane Grigorijeve, koja ga je, pak, prošle godine optužila za fizičko zlostavljanje te još više udaljila od nekadašnje slave. ­

Ruku spasa pružila mu je prijateljica Jodie Foster , angažiravši ga za glavnog glumca u svojem filmu „Dabar“, koji se u Cannesu prikazuje izvan konkurencije.

­­

Opsjednut svojim demonima, nekoć uspješni poduzetnik i obiteljski čovjek sada pati od depresije – kratki je opis filma, a koji bi savršeno pristajao i slavnome glumcu. Zato su svi željeli vidjeti Mela Gibsona na crvenome tepihu, te, kao u rimskoj areni, saznati je li publika okrenula palac gore ili dolje za nekada jednu od najunosnijih holivudskih zvijezda.

Ipak, to se neće dogoditi, jer je Gibson, po zadnjim informacijama, otkazao ­dolazak u Cannes. Vjerojatno ni on još nije bio spreman za susret s publikom.

Josip Jurčić

Linker
27. travanj 2024 03:12