55 JOJ JE TEK

Matija Vuica ostavila modu po strani i pokazala svoju drugu stranu

Nakon pjesme Božić s tobom, u kratkom vremenskom razmaku, Matija Vuica i Jurica Popović koji djeluju u bendu Gracia objavljuju drugi singl i popratni video pod nazivom Vatre jutarnje.

– Iako je moj rad u zadnje vrijeme najviše vezan za modu, pjevanje je moja velika ljubav kojoj nisam mogla odoljeti kad je Jurica skladao pjesmu Vatre jutarnje. U njoj je sažeto sve ono što u ovim srednjim godinama osjećam prema životu. Svakako, vatre jutarnje u nama gore onoliko dugo i snažno koliko smo svjesni svakog predivnog dana koji dolazi, neponovljivog i jedinstvenog. Uživala sam u svakoj sekundi snimanja spota u kojem je Viktor Drago izvukao onaj dio mene koji još niste imali prilike vidjeti do sada, a tek mi je 55… – rekla je Matija Vuica o novoj pjesmi i snimanju spota.

– Pjesma je vesela, dinamična…uporavo kao i Matija, pa smo se odlučili za manje radnje, a više dinamike. Kroz par promjena imagea, ali s puno osmjeha i plesa, u prvi plan smo stavili Matijinu vječnu i neiscrpnu pozitivu, pokretačku energiju i mladenački izgled. Kad pred kameru stavite i Juru, posebno u zajedničkim scenama, ne možete ne osjetiti njihovu spontanu uigranost i istovremeno koliko prostora uvijek ostavljaju jedno drugome! Snimanje je prošlo u trenu, kao dobar party – ispričao je Viktor Drago koji je bio zadužen za vizualni identitet pjesme.

A sam autor pjesmu je komentirao sljedećim riječima:

– Osuđivati nekoga i time ga bolno povrijediti je nešto najgore što se može učiniti čovjeku, što istovremeno ne znači da možemo dozvoliti da nas svatko, tko stigne, može gaziti. U teškim situacijama, koje su svakodnevne, treba smoći snage i zadržati nadu koja će donijeti bolje trenutke. O tome govori ova pjesma – rekao je Jurica Popović.

Ne preostaje ništa drugo nego pogledati video. http://youtu.be/9g_xkADPiLM

Linker
27. travanj 2024 03:08