SAMOUVJERENA GLUMICA

Marija Borić: Modni kritičari me uopće ne 'dotikavlju'

Zagrebačka glumica, odrasla u Stubičkim toplicama, Marija Borić trenutno oduševljava svojim nastupima u showu Zvijezde pjevaju. Iako tvrdi kako ima jaku tremu, njezine pjevačke izvedbe od prve emisije osvajaju samo pohvale, kako žirija tako i publike. No, Marija se ne zanosi komplimentima već i dalje predano vježba, no o ozbiljnijem pjevačkom angažmanu ne razmišlja.

– Ja sam ipak glumica koja ponekad pjeva – rekla je Marija dok je u prvom redu čekala da počnu revije prve večeri Cro A Portera.

Pogledajte revije na 17. Cro A Porteru

Iako ju moda zanima, posjećuje modne manifestacije pa i posjeduje nekoliko komada hrvatskih dizajnera, Marija Borić česta je meta modnih kritičara, koji joj zamjeraju da se odijeva staromodno i dosadno.

– Ma, ja to ni ne čitam, obično mi sestra prenese. Te me kritike uopće ne ‘dotikavlju’, meni je jedino važno da je meni udobno i da se ja dobro osjećam – komentirala je glumica, koja je te večeri kombinaciju crnih klasičnih salonki, crne duže suknje i crne pripijene majice osvježila ogrlicom s bijelim i ružičastim cvjetovima, a sve je, osim cipela, rad Aleksandre Dojčinović.

Linker
29. travanj 2024 16:38