CLIVE OWEN

Macho kućanica

Engleski glumac Clive Owen (44), zvijezda filmova “Sin city” i “Bliski odnosi”, sa suprugom Sarah-Jane Fenton ima dvije kćerke Hannah i Evu te iako je jedini muškarac u obitelji, obožava ispomagati u kućnim poslovima.

Oskarovac tvrdi da je unatoč njegovom statusu svjetske zvijezde ostao skroman i da je njegova najbitnija uloga upravo odanost obitelji.

-Nisam se puno mučio s ulogom u novom filmu “The Boys Are Back” u kojem glumim samohranog oca, jer sam naučio prati rublje i nositi se s ostalim kućanskim obavezama. Često perem suđe, brišem prašinu, zapravo, radim uglavnom sve. Dobro je imati me u svojoj kući kao ispomoć – našalio se ali i pohvalio svojim vještinama.

U intervjuu za časopis Chicago Sun-Times, napomenuo je da mu je roditeljstvo na prvom mjestu, pa uvijek nakon filmova trči ravno kući kako bi provodio vrijeme s kćerima.

-Imam prijatelje među glumcima koji se brinu i neuspješno nastoje postići skladnu vezu ili osnovati obitelj a ja sam sretan na tom području. Ipak, ne uzimam ništa zdravo za gotovo, već se konstatno trudim. Moja obitelj me održava normalnim i “prizemljenim” – objasnio je glumac.

Linker
30. travanj 2024 15:13