KAPA POMIRENJA

Lustig rado nosi dar Russela Crowa

Iako se tijekom snimanja filma „Gladijator“ sukobio s australskim glumcem Russellom Croweom , koji je zbog svog temperamentnog ponašanja otprije na zlu glasu, producent Branko Lustig na glavi nosi šiltericu ragbi kluba „South Sydney Rabbithos“, čiji je jedan od vlasnika upravo Crowe.

Do sukoba između glumca, koji je za ulogu u filmu „Gladijator“ nagrađen Oscarom, došlo je tijekom snimanja filma 2000.godine, kada je razbješnjeni Russell Crowe usred noći nazvao Lustiga te mu prijetio smrću zbog niskih dnevnica njegovih asistenata na filmu, što je opisano u knjizi novinarke Nicole LaPorte.

Iako se nakon završetka snimanja filma nisu rastali u dobrim odnosima, glumac i producent susreli su se nekoliko godina kasnije u Santa Monici. Slučajan susret pretvorio se u ugodno druženje, tijekom kojeg se Crowe ispričao Lustigu i od tada su u prijateljskim odnosima, što dokazuje i glumčeva odluka da hrvatskog producenta s američkom proglasi počasnim članom svog rugbi kluba “Rabbitohs”, koji je trenutno na petom mjestu australske ragbi lige te mu uruči šiltericu i majicu kluba.

A koliko je Branko Lustig ozbiljno shvatio Croweovu gestu dokazuje što poklonjenu šiltericu rado nosi i u šetnji zagrebačkom Špicom.

Linker
27. travanj 2024 01:57