DENZEL WASHINGTON

Luksuzni odmor u Italiji

Američki glumac Denzel Washington (54) suprugu Paulettu počastio je izletom u Italiju, gdje su proslavili 26 godina braka. Američki glumac proslavljen filmovima “Philadelphia” i “Malcom X”,za destinaciju odmora izabrao je krstarenje obalama Portofina na luksuznoj jahti od 60 milijuna dolara, za čije je iznajmljivanje navodno izdvojio 350.000 dolara u jednom tjednu. Denzel i njegova 58-godišnja supruga provodili su vrijeme uživajući u knjigama i dugim razgovorima a uz sunce, more i šampanjac, sretni par je očito pronašao uspješnu formulu za održavanje sreće u braku.

Oscarom nagrađena zvijezda filma “Dan obuke” zarađuje i do 20 milijuna dolara po ulozi te izgleda i više nego zadovoljan u braku započetom davne 1983., na kojem bi mu pozavidjele mnoge holivudske kolege.

Supružnici su na putovanje poveli i njihovu djecu: 25-godišnjeg Johna, 22-godišnju Katiu i 19-godišnje blizance Malcoma i Oliviju. Jahtu je obitelj napuštala samo zbog večere na kopnu, a i u restoranu su se držali podalje od obožavatelja.

Linker
27. travanj 2024 07:25