STIGLA JE RODA

Lucija Šerbedžija rodila kćer

Glumica Lucija Šerbedžija , u zagrebačkoj je Petrovoj bolnici, carskim rezom rodila curicu tešku 3,4 kilograma i dugačka 49 centimetara. Tijekom poroda uz glumicu nije bio njezin suprug, glumac i redatelj Filip Gajić , koji je s njihovim dvogodišnjim sinom Sergejem trenutno u Beogradu.

– Presretan sam. Lucija se odlično osjeća, a beba je dobila ocjenu deset. Lucija me zvala odmah poslije poroda, a Sergej i ja ćemo ići po nju kad će izlaziti iz bolnice. Nismo se još odlučili za ime. Ja se zezam pa svima govorim da će se zvati Šeherezada. No, to je samo radno ime, razmišljamo o nekoliko imena pa ćemo odabrati – kazao je Filip Gajić za srpski Blic.

Glumica nagrađena s dvije Zlatne arene, prije tri godine udala se za pet godina starijeg beogradskog glumca i redatelja Filipa Gajića. Lucija i Filip upoznali su se još kao klinci, 1983., kad su oboje nastupali u kultnoj predstavi “Oslobođenje Skoplja”, a slučajan susret na Brijunima prije dvije godine u njima je probudio dublje osjećaje.

Intimno vjenčanje upriličeno je u masliniku blizu mora u Barbarigi, a tulum za prijatelje i roditelje priredili su mjesec dana kasnije u Beogradu. No, iako Lucija živi u Hrvatskoj, a Filip u Srbiji, gdje mu živi i desetogodišnja kći Natalija iz prvog braka, svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Linker
16. travanj 2024 14:15