DAMIL KALOGJERA
Ljubavni spomenar

Ljubavna (ne)sreća ne poznaje granice: Dok jedni žive u skladu, drugi su završili na sudu

Mnoge domaće zvijezde pronašle su srodnu dušu izvan domovine: dok neki i dalje žive u skladnim vezama, drugi su ih razvrgnuli te svoje razmirice rješavali čak i putem suda.

Mnoge domaće zvijezde pronašle su srodnu dušu izvan domovine: dok neki i dalje žive u skladnim vezama, drugi su ih razvrgnuli te svoje razmirice rješavali čak i putem suda.

Donosimo detaljnu analizu sretnih i nesretnih ljubavi čiji su glavni protagonisti poznate zvijezde iz Hrvatske i Srbije. Što je presudilo onima koji su se razišli, a što još zajedno drži one koji se vole?


SEVERINA VUČKOVIĆ I MILAN POPOVIĆ

2 godine

Jedna od najturbulentnijih ljubavnih veza na ovim prostorima - ona pjevačice Severine i srpskog poduzetnika Milana Popovićazapočela je pjesmom, a završila brojnim sudskim procesima kojima se kraj ne nazire. Fatalni susret zbio se 10. prosinca 2010., na proslavi Popovićevog rođendana u Beogradu, na kojem je nastupila Severina. Ni tjedan kasnije pozvala ga je na beogradsku promociju svog DVD-a, a na dočeku Nove godine u Bečićima pokraj Budve, gdje je pjevala, pojavili su se kao - par. Premda se pričalo o prekidima i mirenjima, 20. veljače 2012. na svijet stiže plod njihove ljubavi - sinčić Aleksandar. Ubrzo potom, počele su nevolje u raju i već u listopadu iste godine par je prekinuo "zbog neslaganja karaktera". Potom se izmjenjuju mirenja i razlazi, a nakon "sporazumnog prekida" angažiranje odvjetničkih timova i borba za skrbništvo nad njihovim sinom koja traje, svako malo nadopunjena novim sudskim procesima.

image

Vidoje i NIkolina Ristović

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

NIKOLINA I VIDOJE RISTOVIĆ

10 godina

Posljednjih dana javnost svjedoči verbalnim užasima kojima svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, blati voditeljicu Nikolinu Ristović, koja je prije mjesec dana ostala bez supruga Vidoja. Kao da nije dovoljno što joj je srce slomljeno i što je njezina sedmoipolgodišnja kći Una ostala bez oca - Hrvati i Srbi udružili su se u naslađivanju nad njezinim mukama u borbi za zakoniti dio nasljedstva. Pretužan je to kraj velike ljubavi koja je započela na ljeto 2012., kada je u jednom dubrovačkom noćnom klubu Nikolinu i markantnog povjesničara umjetnosti upoznala zajednička prijateljica.

Nedugo nakon toga ponovno su se sreli u Beogradu, gdje su zajedno izlazili, družili se i bolje upoznavali. Nikolina je govorila da ju je osvojio duhovitošću, inteligencijom i pažnjom, pa kada joj je nakon samo dva mjeseca u jednom noćnom klubu spontano na prst stavio zaručnički prsten, rekla je "da". Vjenčali su se u rujnu 2013. na glamuroznom slavlju u Monte Carlu pred 70 uzvanika koji su slavili tri dana. Nikolina je nosila vjenčanicu Monique Lhuillier, a Vidoje crno Lanvinovo odijelo i budućnost se tada činila tako blistava.

Njihovu ljubav je u prosincu 2014. zapečatilo rođenje kćeri Une Sofije. Vidoje je bio iznimno brižan i prema Nikolininoj kćeri Hani iz veze s novinarom Markom Cigojem, a par je godinama živio na relaciji Zagreb-Beograd.

Prošle godine u veljači Vidoje je spasio život supruzi i kćeri, koje su se skoro ugušile ugljičnim monoksidom. Par je nakon toga kupio veliku kuću u podsljemenskoj zoni koju je Nikolina mjesecima s ljubavlju preuređivala. Vidojeva iznenadna smrt shrvala ju je, a sve što sada proživljava davno je prešlo granice dobrog ukusa. Da to može vidjeti, njezin pokojni suprug vjerojatno bi bio ljutit i tužan, i kako kažu njihovi obiteljski prijatelji - sigurno bi je pokušao zaštititi.

O ljubavima Lucije Šerbedžije i Filipa Gajića, Nine Violić i Filipa Marića, Ide Prester i Ivana Peševskog, Bojana Navojca i Hristine Popović, Gorana Bogdana i Jelene Stojiljković te Frane Lasića i Milene Matić čitajte u novom broju magazina Gloria.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove priče:

  • INGRID DIVKOVIĆ Ususret majčinstvu
  • MARIJA MIRKOVIĆ Zašto sam napustila Frajle
  • IVAN DORIAN MOLNAR Zaljubljenik u šah
  • ZALA DJURIC Novo lice na filmskom platnu
  • MATTHEW MCCONAUGHEY Brutalno iskren, fatalno privlačan
  • VJEŽBANJE NA +30 Treninzi poznatih hrvatskih fitness trenera
  • ELSA SCHIAPARELLI Pariška izložba atraktivnih kreacija
  • STIL ŽIVOTA Ured za novo desetljeće
  • KNJIGE NA PLAŽI Što čitaju zvijezde
  • ANA GRUICA UGLEŠIĆ Glumičin čudesni vrt
  • KUHINJA: MIRJANA FARAC, BILJANA MILINA I ANA FARAC Spoj tradicije i ljubavi prema prirodi
  • PUTOVANJE: MALTA Nina Donelli Snimanje spota u otočnom raju
  • FELJTON: PAUL NEWMAN I JOANNE WOODWARD Ljubavna priča kao dugo, toplo ljeto
Linker
26. travanj 2024 19:08