SUSAN BOYLE

Korak do pobjede

Škotska pjevačica Susan Boyle (48), ponovno je u nedjelju, nastupom u showu Britain’s Got Talent, impresionirala članove žirija i publiku. Izvedbom pjesme “Memory” iz mjuzikla Cats, pobijedila je sedam natjecatelja te zaslužila ulazak u veliko finale sljedeće subote.

-Ti si vrlo posebna dama – primjetio je član žirija Simon Cowell nakon njezina nastupa, a publika je pozdravila Susan ovacijama. Pjevačica koja se iz anonimnosti izdigla nastupom u talent showu, svojim nevjerojatnim vokalnim mogućnostima od prvog nastupa u travnju plijeni medijsku pažnju. Tada je pjesmom “I Dreamed a Dream”, unatoč neatraktivnom izgledu, koji je na početku bio predmet pošalica, “pomela” sve predrasude i preko noći postala pjevačka zvijezda.

Ovaj put iznenadila je sudionike i promjenom imidža. Iako je obećala da se nikad neće mijenjati, za polufinalni nastup odjenula je svjetlucavu ljubičastu haljinu, a za ostatak make-overa pobrinuli su se profesionalni vizažisti.

-Nisam osjećala nikakvu tremu ili pritisak. Bilo je jako ugodno večeras, jako sam sretna i zahvalna svima na potpori – izjavila je Susan Boyle. Pogledajte snimku nastupa.

Gordana Kolanović

Linker
05. svibanj 2024 00:51