TERAPIJA ZA LJUBAV

Katie Holmes ponovno u muškom društvu

Holivudska glumica sve se češće viđa u društvu svog agenta Adama Schweitzera – očito joj je terapija kod savjetnika za veze, na koju je išla početkom godine, pomogla da ponovno pronađe srodnu dušu.

Nekadašnjoj zvijezdi serijala “Dawson’s Creek” i bivšoj supruzi glumca Toma Cruisea (50) osmijeh nije silazio s lica dok je u društvu svog novog glumačkog agenta Adama Schweitzera (35) pratila košarkašku utakmicu New York Knicksa i Golden State Warriorsa. To je bilo njezino prvo javno pokazivanje u muškoj pratnji otkako se prije pola godine razvela od Cruisea.

Sve donedavno, naime, izlazila je samo u društvu šestogodišnje kćeri Suri Cruise, članova obitelji, prijateljica – ili odvjetnika. Stoga ne čudi što su pogledi u njujorškom Madison Square Gardenu bili uprti u nasmijanu glumicu i njezinog agenta: zavodljiva u rasparanim trapericama i žarkocrvenim štiklama ona mu je svako malo nešto šaputala na uho. Par se hihotao poput nestašnih tinejdžera, što je odmah potaknulo priče da su u vezi, iako se govori da je Adam Schweitzer oženjen i ima djecu.

Marijana Marinović

Linker
25. travanj 2024 03:56