/ SOUL BROTHER/SIPAUSA/SIPA
PROTEKTIVNA MAMA

Katie Holmes naljutila roditelje djece u školi svoje kćeri

Katie Holmes upisala je svoju kćer na satove tenisa u sklopu privatne škole koju malena Suri pohađa. Međutim, pred trenere je postavila određene zahtjeve koji su naljutili druge roditelje djece upisane na tenis. Najviše problema izazvala je zabrana roditeljima da s tribine gledaju svoje mališane.

Naime, glumica pokušava zaštiti Suri od snimanja za vrijeme školskih aktivnosti, a roditelji na tribine redovito nose fotoaparate i mobitele. Zbog toga je Katie zatražila da svi roditelji čekaju ispred dvorane dok sat tenisa ne završi, nakon čega mogu doći po svoju djecu.

– Katie Holmes se ponaša kao da je iznad svih i da je samo njezino dijete važno na cijelom svijetu. Roditelji nisu fotografirali Suri već svoju djecu, ali ona to očito ne može shvatiti. Sada se od nas očekuje da sat vremena čekamo u predvorju, umjesto da gledamo svoju djecu. Nadam se da će treneri nešto ubrzo promijeniti inače ćemo ispisati svoju djecu sa satova tenisa, a onda ni Suri neće imati partnera za igru – oštro je izjavio jedan od roditelja.

Linker
26. travanj 2024 07:24