JLP / HGB/X17online.com
OBITELJSKI VIKEND

Kako su se slavni roditelji ovaj vikend zabavljali sa svojim najmlađima?

Vikend je vrijeme rezervirano za druženje s obitelji i prijateljima, kako za nas obične smrtnike, tako i za poznate zvijezde s djecom. Što su radili i kako su se proveli, donosimo vam u vikend izvještaju zvjezdanih roditelja.

Par koji je za vrijeme mandata bio puno popularniji, Carla Bruni (46) i Nicholas Sarkozy (59) snimljeni su kako vikend provode u New Yorku zajedno s kćerkicom Giulijom (3). Bivša manekenka i pjevačica nedavno je dobila angažman na britanskoj radijskoj postaji BBC2, gdje će pričati o o Parizu i francuskoj šansoni.

Foto: JLP

Reese Witherspoon (38) fotografirana je na povratku sa sportske rekreacije sa sinom Deaconom (10) kojeg ima s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom (39). Mama i sin žurili su kući jer su ih tamo čekali Ava Elizabeth (14) i jednogodišnji Tennessee James.

Reese Witherspoon with son Deacon going to soccer sunday morning april 27, 2014 X17online.com
/ hgb/X17online.com

Foto: JLP

Ben Affleck (41) ovog vikenda je snimljen u šetnji s najstarijom kćeri Violet (8) koju ima s poznatom glumicom Jennifer Garner (41). Otac i kćer snimljeni su kako se drže za ruke i uživaju u zajedničkom danu, dok ih kod kuće čeka veselo društvo; Seraphina (4) i Samuel (2).

Ben Affleck goes for a walk with daughters Seraphina and Violet april 26, 2014 X17online.com EXCLU
/ hgb-juliano-fk/x17online.com

Foto: JLP

Alessandra Ambrosio (33) je sa zaručnikom Jamiem Mazurmo, kćeri Anjom (5) i sinom Noahom (2) posjetila lunapark i odlično se zabavila. Savršeno dotjerana anđelica isprobala je sve raspoložive adrenalinske vožnje i dobro se nasmijala s obitelji.

Foto: JLP

Linker
26. travanj 2024 09:29