Screenshot
ODLIČNA IZVEDBA

Jennifer Aniston u novom filmu igra ulogu karijere

Nakon objavljenog trailera za novi film Life Of Crime, glumica Jennifer Aniston (45) dobila je niz pozitivnih kritika koje joj laskaju kako je ovo njena najbolja glumačka izvedba do sada.

U novom filmu Life Of Crime, Jennifer igra ulogu supruge koju otima banda zločinaca i od njenog supruga traži otkupninu. Međutim, s obzirom da on ima ljubavnicu u koju je i zaljubljen, ne želi platiti milijun dolara za život svoje supruge. Stvari se dodatno zakompliciraju kada ljubavnica odluči pomoći otmičarima.

Foto: Screenshot

Objavljeni trailer otkrio je posve neočekivano glumačko lice Jennifer koja je za potrebe ove uloge posvijetlila kosu, ali i s posebnom pažnjom istražila unutarnji svijet lika:

– Najvažnije je bilo shvatiti bit žene koju igram, njene osjećaje koje ima u tom nesretnom braku u kojemu se nalazi – rekla je Jennifer o pripremama za snimanje filma.

Redatelj filma Daniel Schechter za njen glumački angažman imao je samo riječi hvale:

– Ovo je njena najbolje odigrana uloga u karijeri i publika će biti oduševljena! Jedva čekam da vidite koliko je ona uistinu talentirana – rekao je u ime ekipe sa seta Daniel te dodao kako je plakao dok ju je gledao.

Linker
30. travanj 2024 08:47