Reuters/EPH
NA DODJELI NAGRADA

Jennifer Aniston - podrška voljenom suprugu u seksi izdanju

Slavna glumica stigla je na dodjelu Critics’ Choice Awards u Los Angelesu kako bi podržala svog supruga, zvijezdu TV serije Preostali, kojem je izmakla nagrada za najboljeg glumca u dramskoj seriji.

Jennifer Aniston (46) i Justin Theroux (44) zabavljali su se na svečanoj dodjeli nagrada u društvu brojnih slavnih prijatelja unatoč tome što je glumac ostao bez priznanja – nagrada za najboljeg glumca u dramskoj seriji otišla je u ruke Ramiju Maleku za TV seriju Mr. Robot.

Actors Jennifer Aniston and Justin Theroux arrive at the 21st Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California January 17, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Reuters/EPH / REUTERS

FOTO: Reuters/EPH

Ipak, TV serija Preostali nije ostala bez priznanja jer je Carrie Coon osvojila nagradu za najbolju glumicu za ulogu Nore Durst, a svoje kolege iz popularne serije podržala je i trudna glumica Liv Tyler.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Jennifer je za dodjelu nagrada odjenula ledeno plavu haljinu Saint Laurent by Hedi Slimane koju je kombinirala s Jimmy Choo cipelama, dok je njezin suprug odabrao odijelo modne kuće Givenchy.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Linker
27. travanj 2024 12:02