DVOSTRUKO UBOJSTVO

Ivana Hodak ipak je bila trudna

Godinu dana nakon ubojstva njihove kćeri, 26-godišnje odvjetničke vježbenice Ivane Hodak, Zvonimir Hodak i njegova supruga Ljerka Mintas Hodak morali su se prisjetiti najtužnijih dana u životu. Naime, supružnici su danas svjedočili na suđenju beskućniku Mladenu Šlogaru za ubojstvo njihove kćeri, a sudnici zagrebačkog Županijskog suda s puno emocija su govorili o tom tragičnom danu, kada je 6. listopada 2008. u stubištu zgrade u Hatzovoj ulici ubijena Ivana.

– Ubijena je Ivana, ubijeno je dijete koje je nosila, uništen je moj život, moje supruge i moje majke – kazao je Zvonimir Hodak, potvrdivši tako nagađanja da je Ivana u trenutku ubojstva bila trudna. Naime, nedugo nakon njezine smrti, počele su kružiti priče da je obdukcija pokazala da je bila trudna, no to je demantirao njezin dečko, odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.

– Koliko ja znam, nije bila trudna – rekao je nedugo nakon ubojstva Pavasović Visković u intervjuu za Gloriju.

Emocije na suđenju nije mogla sakriti ni Ljerka Mintas Hodak, kojoj je u nekoliko navrata zadrhtao glas tijekom svjedočenja, a posebno je bilo teško slušati dio svjedočenja kad je pričala kako joj je Ivana izdahnula na rukama nekoliko trenutaka prije dolaska hitne pomoći.

PROČITAJTE VIŠE: LJERKA MINTAS HODAK: Imovinu ostavljam napuštenoj djeci LJERKA MINTAS HODAK: Moja utjeha u Africi LJUBO PAVASOVIĆ VISKOVIĆ: Ivana je bila ljubav mojeg života DAVOR BIENENFELD: Trebalo joj je malo da bude sretna JELENA PERČIN: Zbog Ivane sam odgodila vjenčanje MIRELA FORIĆ: Ivana se izrugivala zlatnoj mladeži IVANA HODAK: Ona neće otići u zaborav LJUBO PAVASOVIĆ VISKOVIĆ: Dušu su mi iščupali IVANA HODAK: Tragičan kraj zabranjene ljubavi IVANA HODAK: Ubijena u središtu Zagreba

Linker
23. travanj 2024 14:49