FOTO: John Pavlish
MEDIJSKA PLATFORMA BURO 24/7

Ekskluzivne kolekcije odjeće i nakita povodom trećeg rođendana

Krajem studenog u zagrebačkom hotelu Esplanade hrvatska medijska platforma Büro 24/7 gala tulumom će proslaviti svoju treću godišnjicu rada na hrvatskom jeziku.

Poduzetnici Mireli Forić Srni, voditeljici hrvatskog tima, na proslavi će se pridružiti i ruska poduzetnica Miroslava Duma koja je 2011. pokrenula taj portal.

Büro 24/7 timu na proslavi će se pridružiti i hrvatski dizajneri – modna dizajnerica Anamarija Brkić te dizajner nakita Nenad Sovilj, koji su dizajnirali ekskluzivne Büro 24/7 modele odjeće i nakita, a prihod od prodaje bit će doniran Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak.

FOTO: John Pavlish

FOTO: John Pavlish

Ekskluzivna A’marie kolekcija za Büro 24/7 sastoji se od haljina, hlača, t-shirta, ogrtača i bunde u zagasitim nijansama, a svaki odjevni predmet bit će personaliziran, odnosno nosit će ime kupca na posebnoj etiketi. U kolekciji Nenada Sovilja naći će se najbolji komadi iz njegovih dosadašanjih kolekcija, ali i iz nove kolekcije ‘Molekula, a zajedničko im je to što su izrađene od istih materijala: epoksidne smole, mesinga i zelenog oniksa.

FOTO: Mladen Šarić

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
20. travanj 2024 13:06