TEŠKE MUKE

Hrvoje Šalković: Očito je da nisam naučio plesati

Iako mu je bilo teško gledati samog sebe kako se muči na snimkama svojih nastupa u Plesu sa zvijezdama, svjetski putnik i pisac Hrvoje Šalković (38) osvojio je simpatije gledatelja i s partnericom Lejlom Bjedov prošao u drugi krug natjecanja.

Koji je bio vaš motiv da se prijavite u show? – Prije dva i pol mjeseca nazvali su me iz produkcije showa, a ja sam prihvatio ponudu jer sam računao da ću imati dovoljno vremena da naučim plesati kako treba. Očito u tome nisam uspio, ali sam izgubio šest kilograma i stekao mnoštvo novih prijatelja.

Koliko puta ste dosad nagazili svoju partnericu? – Na nastupu nijednom, na probama – često. Posebice sad kad uvježbavamo tango pa su nam stopala blizu.

Što su vaši plesni aduti? – Imam dobar osjećaj za ritam i motoriku, ali me uoči nastupa ubija trema pa od straha ne mogu ni hodati, a kamoli plesati. Vjerujte, na treninzima izgledam mnogo bolje.

Kakva su vaša očekivanja? – Što bude, bit će. Očito su me spasili pozivi gledatelja, a s njima mogu daleko dogurati, uostalom, ne bih bio prvi. Muški glasači se očito mogu identificirati sa šeprtljom, a žene valjda zovu iz samilosti.

Čime ćete se nagraditi nakon završetka showa? – U siječnju vodim jednu grupu na Tajland, a nakon toga krećem dalje sam u Južnu i Srednju Ameriku, to me najviše pali.

Kruno Petrinović

­ ­

Linker
29. travanj 2024 16:09