Sipa/Cropix
LJUBAVNI TROKUT

Gwyneth Paltrow i Jennifer Lawrence napokon na prijateljskom ručku

Iako su još u procesu službenog razvoda i više nisu zajedno kao životni partneri, slavna glumica Gwyneth Paltrow i pjevač grupe Coldplay Chris Martin (37) i dalje su u vrlo bliskim odnosima te joj je slavni pjevač priredio rođendansku proslavu uoči njenog 42. rođendana koji je bio krajem rujna.

Među brojnim slavnim uzvanicima poput Jennifer Aniston, Nicole Ritchie i Kate Hudson našli su se i roditelji djece koja idu u školu s njihovom kćeri Apple (10) i sinom Mosesom (8) te prijateljice s lifestyle portala Goop kojega je slavna glumica osnovala 2008. godine.

Međutim, jedno ime izostalo je s popisa uzvanika, a to je Chrisova nova djevojka Jennifer Lawrence (24) koja, iako nije bila na proslavi rođendana, s Chrisovom bivšom suprugom susrela se na prijateljskom ručku koji je predložila sama Gwyneth.

– Gwyneth je probila led rekavši Jennifer da je sretna što je Chris pronašao tako lijepu i pametnu djevojku – rekao je izvor o druženju na kojemu su slavne oskarovke pile čaj i uživale u razgovoru.

Linker
26. travanj 2024 09:15