BOŽIĆ U LISINSKOM

Glumci pjevali za Jana Torjanca

Uz fritule i domaću rakiju, puno smijeha, pjesme i plesa publika je Lisinskom dočekala Božić s glumcima – doduše nešto ranije nego obično, ali i glazbeno-scenski spektakl koji su glumci pripremili bio je savim neobičan.

Goran Navojec i njegov Go-Go Drama Swing Orchestra uz kolege Vedrana Mlikotu, Igora Mešina, Anju Šovagović, Bojanu Gregorić uspjeli su održati odličan koncert Božićnih pjesama, ali i onih koje su sami skladali za ovu priliku – a uz pomoć tek jedne profesionalne pjevačice – Marije Husar Mlinac.

Vedran Mlikota je na scenu doveo sudionike showa Plesa sa zvijezdama, koji su digli publiku na noge, a ono što ih je osobito iznenadilo je zajednički nastup Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića.

Sav prihod od prodanih ulaznica namjenjen je liječenju i rehabilitaciji mladog Jana Torjanca, sina Slavice Knežević i Marka Torjanca, koji se u Krapinskim toplicama oporavlja od posljedica prometne nesreće. Marko Torjanac je srdačno zahvalio svima na pomoći i podršci, a osobito Janovim prijateljima iz Prve gimnazije te prenio Slavičine pozdrave iz Krapinskih toplica gdje brine o svom sinu.

Maja Jurović

Linker
27. travanj 2024 00:40