RHYS IFANS

Glumac postaje diler

Velški glumac Rhys Ifans (41) glumit će dilera hašišom Howarda Marksa u filmu “Mr. Nice”. Riječ je o adaptaciji autobiografije slavnog britanskog krijumčara droge, kojeg su povezivali s raznim organizacijama, mafijom i IRA-om, a roman o njegovim susretima sa svijetom podzemlja objavljen je 1996. godine.

Glumac proslavljen ulogom u romantičnoj komediji “Ja u ljubav vjerujem” objasnio je voditelju talk showa da je Marksa upoznao na koncertu benda Super Furry Animals prije 13 godina i zamolio ga za autogram. Marks se potpisao Ifansu na kutiju Rizla, te su sklopili džentlmenski ugovor u kojem se glumac obavezao da će portretirati dilera u filmu o njegovom životu, ako do toga dođe.

Ifans se osim glumačkom karijerom, proslavio i turbulentnom vezom sa glumicom i manekenkom Siennom Miller. Nakon što je ona otkazala zaruke i nekoliko tjedana kasnije započela vezu s milijunašem i oženjenim ocem četvoro djece Balthazarom Gettyjem, Ifans je pao u depresiju koju je potvrđivao nizom javnih ekscesa. Poslije su ga povezivali s Kimberly Stewart (29), kćerkom rokera Roda Stewarta i nizom manje slavnih starleta, ali zasad se nije upustio u ozbiljnu vezu.

Gordana Kolanović

Linker
23. svibanj 2024 11:11