NOVI POKUŠAJ

Ljubavnici Sienna i Jude uživaju na Barbadosu

Nakon što su počela nagađanja da su glumac Jude Law (37) i glumica i manekenka Sienna Miller (28) obnovili ljubavnu vezu, čini se da su i oni sami spremni potvrditi te glasine. Par se ovaj vikend pojavio zajedno na plaži na Barbadosu gdje su uživali u odmoru i zajedničkom druženju.

Vezu su prekinuli prije četiri godine a zatim su nastojali pronaći sreću u brojnim vezama. Tako je atraktivna plavuša, zvijezda filma “Stardust” započela je aferu s oženjenim Balthazarom Gettyjem, ocem četvoro djece, koji je prekinuo s njom i vratio se ženi, te je bila i s velškim glumcem Rhysom Ifansom, a nakon njih u vezi s DJ-em Georgeom Barkerom.

Law, zvijezda filmova “Gattaca” i “Sherlock Holmes”, u međuvremenu je postao otac četvrtog djeteta, kćerkice Sophie, kojeg je dobio u kratkoj aferi s glumicom Samanthom Burke. Iz braka s dizajnericom Sadie Frost ima sina Raffertya (13) te kćeri Iris (9) i Rudy (7).

Dok su Jude i Sienna ćaskali u opuštenoj atmosferi prekrasne plaže, činilo se kao da uopće nisu proveli vrijeme razdvojeni. Glumac je rekao svojim roditeljima, djeci i bivšoj suprugi tijekom blagdana, kako opet želi pokušati sa Siennom.

– Ovaj put misli to ozbiljno – otkrio je njegov bliski prijatelj.

Linker
24. travanj 2024 14:24