LJUBAV SE DOGAĐA

Gloria vas vodi na premijeru filma

Holivudskoj glumici Jennifer Aniston (40) napokon se dogodila prava ljubav – ali ipak samo na filmu. U romantičnoj drami ‘Ljubav se događa’ bivša supruga Brada Pitta odustaje od traženja savršenog muškarca i odluči se sasvim posvetiti poslu, no sve se mijenja kada u njezin život uđe zgodni udovac, kojeg glumi Aaron Eckhart.

Film u hrvatska kina službeno dolazi 15. listopada, a Gloria najsretnije čitatelje vodi na premijeru 14. listopada u kino Cinestar Avenue Mall.

U suradnji s distributerom Discovery filmom, dijelimo 20 pozivnica za dvije osobe, a sve što trebate napraviti je poslati mail s odgovorom na pitanje “Kako se zove bivši suprug Jennifer Aniston?” na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nagradna igra završava u ponedjeljak, 12. listopada, u 23 sata, a dobitnike ćemo objaviti u utorak, 13. listopada, u 10 sati na internetskoj adresi gloria.com.hr.

Nagradna igra je završena, a pozivnice su dobili:

Ivana Blažinović Ana Ramić Eva Salopek Maja Kuliš Snježana Babić Ivana Raič Vanessa Pomykalo Mirna Pejić Lana Margetić Maja Habuzin Nina Bertapelle Darija Husedžinović Nataša Jurković Kristina Krmelić Lina Butura Mateja Šarušić Iva Janošić Marina Maletić Sanja Sterle Kovačić Ivana Prpić

Dobitnici će o preuzimanju pozivnice biti posebno obaviješteni.

Pogledajte isječak iz filma “Ljubav se događa”:

Linker
03. svibanj 2024 09:13