GLORIA PROMO

Gledajte svijet drugačijim očima

Ljepota je u oku promatrača, kaže drevna narodna poslovica. Nažalost, baš kao i dioptrija. Iskrivljene slike okoline, kao da ih je sam Picasso crtao, tužna su svakodnevica za sve ljude koji nemaju savršen vid. Takvi ljudi često se muče s lećama i naočalama, niti ne znajući kako već s jednim oftalmološkim pregledom mogu napraviti prvi korak prema zdravim očima.

Poliklinika Bilić Vision snizila je putem Kolektive cijenu oftalmološkog pregleda za lasersku korekciju dioptrije za punih 67%, što znači da ćete umjesto 750kn ovaj sveobuhvatni pregled platiti 249kn. Kompletna kontrola traje otprilike sat i pol, a ukoliko se potom odlučite za lasersku korekciju vida trenutno je možete napraviti uz 50% popusta. Svi se slažu s malim princom da je bitno očima nevidljivo, no većinu stvari ipak je ljepše gledati u visokoj rezoluciji.

Naše oko okruženo je sa šest mišića i ukoliko oni ne funkcioniraju besprijekorno, javljaju se poremećaji poput kratkovidnosti i dalekovidnosti, a na njih se često nadoveže i astigmatizam, tj. mutan i zamagljen vid, koji se javlja zbog nepravilno zakrivljene rožnice. U svakodnevnom životu to znači probleme kod čitanja, bavljenja sportom, hobijima, na poslu, pa čak i u kućanskim poslovima. Ipak, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji više ne morate mutne slike ispravljati lećama i naočalama, već možete svojim očima pokloniti bistar i savršen vid 24 sata dnevno.

Linker
29. travanj 2024 01:33