USUSRET SVJETSKOM PRVENSTVU

Gisele Bündchen i Neymar - ˝dream team˝ brazilskog Voguea

Slavna manekenka krasi naslovnicu lipanjskog izdanja brazilskog Voguea povodom Svjetskog nogometnog prvenstva koje se ove godine održava u Brazilu.

Gisele Bündchen (33) i Neymar Jr. (22) lica su s naslovnice popularnog modnog časopisa za lipanj, kada počinje Svjetsko prvenstvo.

FOTO: Mario Testino/Vogue

Brazilska manekenka uvijek je strastveno govorila o svojoj domovini pa nije čudno da upravo ona pravi društvo zvijezdi brazilske reprezentacije na naslovnici za koju ih je fotografirao Mario Testino u Barceloni.

Gisele na jednoj naslovnici pozira u bijeloj kratkoj haljini s brazilskom zastavom preko ramena i s poznatim nogometašem koji je jednom rukom grli, dok na drugoj naslovnici sjedi u crnoj haljini i s bijelom loptom u krilu.

FOTO: Mario Testino/Vogue

Slavna manekenka prošle je godine bila najplaćeniji model prema Forbesu, i to već sedmu godinu za redom, a ove godine prihodi će joj se još više povećati jer je postala zaštitno lice kultnog ženskog parfema Chanel No. 5.

Glasnogovornik Chanela izjavio je da je Gisele odabrana zbog prirodne ljepote i ženstvenosti, a kampanja će krenuti tek krajem godine.

Manekenka je trenutno zaštitno lice Chanelove linije kozmetike Les Beiges, tako da joj to neće biti prva suradnja s poznatom modnom kućom.

Linker
22. travanj 2024 20:03