Pamela Anderson

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Potpuno prirodna

Pamela Anderson osvanula na naslovnici magazina bez trunke šminke: "Osjećam se slobodno"

Američka glumica krasi još jednu naslovnicu bez šminke, ovog puta CR Fashion Booka, opet plijeni pozornost svježim, mladenačkim tenom nakon što je ‘pola života‘ provela u raznim stolicama za šminkanje.

Američka glumica krasi još jednu naslovnicu bez šminke, ovog puta CR Fashion Booka, opet plijeni pozornost svježim, mladenačkim tenom nakon što je ‘pola života‘ provela u raznim stolicama za šminkanje.

Ponovno je pronašla sebe otkako je odbacila šminku i osvojila još jednu naslovnicu slaveći prirodnu, žensku ljepotu. Pritom je teško odlučiti u kojim make-up free situacijama, Pamela Anderson izgleda ljepše. Ovaj put krasi cover magazina CR Fashion Book koji izlazi dvaput godišnje, sjedište mu je u New Yorku, a uređuje ga bivša manekenka i spisateljica Carine Roitfeld. Čini se da je Pamela nastavila njegovati trend potpuno prirodnog izgleda, a u najnovijem editorijalu pozirala je u efektnom kombinezonu talijanskog brenda Attico uz koji je obula cipele visokih potpetica boje slonovače Schiaparelli te nakit Pandora. Kako joj crno odlično pristaje, glumica je pozirala i u monokromnoj jakni Attico s upečatljivim pokrivalom za glavu J.R. Malperea. Premda je jedna odjevna kombinacija ljepša od druge uz pomno odabrane modne detalje, njen najvažniji ukras na posljednjem photo sessionu ponovno je bio njen blistavi, mladenački ten.

Za glumicu se sve promijenilo kada se u rujnu 2023., pojavila bez šminke na reviji Isabel Marant na Tjednu mode u Parizu. Bilo je to jedno od njenih prvih pojavljivanja u javnosti bez šminke, a tada je komentirala da se "osjećala slobodno" te da je to učinila "za djevojke".

"Svijet društvenih medija i fantazija, posebno u modi i filmu, mjesta su za eskapizam ali na svakodnevnoj razini ... osjećala sam se kao da je u redu samo postojati", rekla je Pamela Anderson, a njezine je riječi prenio People. Istaknula je i to kako joj nije bila namjera "dati veliku izjavu", ali joj je drago što je njezino pojavljivanje na događaju "imalo pozitivnu poruku". Osvrnula se za CR Fashion Book i na to da je, figurativno rečeno, provela "pola života na stolici za šminkanje u u ovoj industriji".

Danas, pak, na temelju lanjske odluke više se ne šminkati, stvara vlastitu priču: riječ je o njenom poslovnom pothvatu na koji je osobito ponosna. Suosnivačica je brenda preparativne kozmetike Sonsie koji je prošle godine lansirala slavna njemačka influencerica Maria von Behrens-Felipe. Pamela Anderson se uključila u tu kozmetičku priču sa svojim sinovima 27-godišnjim Brandonom i 26-godišnjim Dylanom, iz braka s američkim glazbenikom Tommy Leejem.

"Za mene prava ljepota proizlazi iz autentičnosti. Želim izgledati kako izgledam i osjećati se kako se osjećam, a to znači brinuti se o sebi - iznutra i izvana... Vjerujem da su razlike ono što nas čini lijepima i zanimljivima. Cilj je ostvariti vlastitu svrhu na Zemlji. To počinje vjerom u sebe i hrabrosti da budemo ono što nitko drugi nije - krajnji cilj nadilazi zdravu kožu", podijelila je na Instagramu početkom ove godine, povodom lansiranja kozmetičke linije.

Nedavno je za Highsnobiety otkrila da je u svoju beauty rutinu uključila ružino ulje koje sama proizvodi. "Za mene je prava ljepota slavljenje autentičnosti. Želim izgledati poput sebe, osjećati se kao ja, a to znači brinuti se o sebi - iznutra i izvana", rekla je na kraju ikona Baywatcha.

Linker
27. travanj 2024 02:01