ODLIČAN POČETAK GODINE

Eva Longoria već u siječnju proglašena ženom 2014. godine

Magazin Maxim “očajnu kućanicu” proglasio je ženom godine već u siječnju: glumica je pozirala na naslovnici koju je snimio poznati fotograf Randall Slavin samo u bijeloj potkošulji, raspuštene kose i s minimalno make-upa.

– Ovo je osobito uzbudljivo jer je prošlo doista dugo od moje prve naslovnice – izjavila je Eva Longoria i dodala da s magazinom ima odličnu suradnju već dugi niz godina.

– Ljudi se obično iznenade kada me upoznaju i shvate koliko sam obična i nimalo glamurozna – izjavila je glumica u intervju i našalila se kako je na naslovnici jedva prepoznatljiva.

Inače, tridesetosmogodišnja Eva je 2013. godine magistrirala na kalifornijskom Sveučilištu zbog čega je već jednom odgodila intervju i snimanje za Maxim jer je baš u to vrijeme imala obranu rada:

Nisam mogla skakati s magistarskog rada na snimanje pa se opet vraćati radu – rekla je glumica i ispričala kako je uvijek imala puno interesa i bila odlikašica u svemu:

– Bila sam članica matematičkog kluba, navijačica i članica školskog benda – pohvalila se ova rođena Teksašanka.

Glumica je također izjavila kako misli da će komentar svakog muškarca koji vidi naslovnicu, uključujući i njenog dečka Josea “Pepea” Antonia Bastona biti: ¡Que rico!

– To na španjolskom znači nešto jako dobro, u čemu se jako uživa – objasnila je Eva kojoj je španjolski materinji jezik.

Linker
28. travanj 2024 08:38