SPICE GIRLS

Dvije Mel zaustavile "začinjene djevojke"

Unatoč prošlogodišnjim najavama da će održati koncerte po cijelom svijetu, djevojačka skupina Spice Girls otkazala je koncerte u Kini, Južnoj Africi, Australiji i Argentini te su obznanila da će turneja završiti 26. veljače u Torontu. "Začinjene djevojke", neke od njih već supruge i majke, izjavile su kako im je žao što nisu posjetili sve najavljene države, ali zamolili su obožavatelje da shvate kako one sada imaju i drugih obveza u životu.

– Zahvaljujemo svima koji su bili na našim koncertima. Prvi put je sve bilo tako ubrzano i ludo, ali ovaj puta smo vam mogle zahvaliti na način na koji zaslužujete – poručile su Spice Girls na službenim web stranicama.

Zli jezici smatraju kako su njihova opravdanja o prekidu turneje zbog obiteljskih i majčinskih briga samo farsa koja pokriva mnogo veće probleme. Neki od tračeva navode da je došlo do svađe među djevojkama, da su prodaje karata bile slabe ili kako su sa prvih par koncerata Spajsice opet podebljale bankovne račune, pa su si mogle priuštiti ponovno povlačenje s pozornica. No kako je istina uvijek negdje na sredini potvrđuje i izvor za engleske novine The Mirror koji kaže:

– Mel B uopće nije imala volje za turneju. Nedostajao joj je suprug i djeca te je obznanila kako ne može nastaviti turneju. Uostalom nije mogla odoljeti ponudama iz SAD-a, nakon uspješnog nastupa u američkom Plesu sa zvijezdama. Mel C se složila s imenjakinjom. Ona je od samog početka bila najmanje uzbuđena oko ponovnog okupljana, a i bojala se da će turneja ugroziti njenu solo karijeru. Ostale članice su željele nastaviti turneju, ali dvije Melanie se nisu dale nagovoriti.

Tena Mužević

Linker
26. travanj 2024 02:45