NOVI POČETAK

Daniela Trbović: Oliver se doselio u moj stan

Za Danielu Trbović (47), jednu od najpopularnijih HTV-ovih voditeljica, 2010. je definitivno godina velikih promjena. U siječnju je – nakon pet godina samovanja – prohodala s 13 godina mlađim kazališnim redateljem Oliverom Frljićem . Polovicom veljače završila je na operaciji u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode, a nakon dva mjeseca bolovanja izvrsno se oporavila i puna elana vratila na posao.

No, Najslabija karika, kviz koji je vodila šest godina i postala njegov zaštitni znak, potkraj svibnja se prestao emitirati. To, naravno, nije značilo da je atraktivna Karlovčanka ostala bez angažmana. Odnedavno vodi svoj talk show 8. kat, u kojem se gledateljima predstavlja u jednom posve drugačijem izdanju.

– Godinama sam glumila zlicu odjevenu u crno, i mogu reći da mi je crnina pomalo dojadila. U 8. katu ću nositi ženstvene haljine i kompletiće pastelnih boja, a prema gostima ću biti nježna i pažljiva. Jako mi je stalo do ovog projekta koji je neusporedivo zahtjevniji od Najslabije karike. Oliver i ja zajedno smo čitali sinopsise za prvih nekoliko emisija: on mi je najveća podrška i zato mi je malo žao što nije uspio pogledati prvu emisiju jer je u to vrijeme bio na poslovnom putu u Ljubljani – otkriva Daniela, koja je sa svojim dragim počela živjeti ubrzo nakon što su prohodali.

On se, naime, doselio u njezin stan na Jarunu, koji je kupila nakon što se 2005. razvela od marketinškog stručnjaka Šime Vlajkija , s kojim ima 10-godišnjeg sina Lovru. Dečki se, kaže voditeljica, savršeno slažu.

– S obzirom da je ovo prvi muškarac u mom životu nakon razvoda, Lovro ga je izvrsno prihvatio. On je vrlo zrelo, inteligentno i pažljivo dijete, i već mi je prije znao reći: “Mama, ja bih bio sretan da tebe netko usreći”. Iskreno, nemam pojma kako bih uopće mogla biti u nekoj ozbiljnijoj vezi, a da ta osoba ne živi sa mnom. Imam hrpu poslovnih obaveza i dijete, i ne padaju mi na pamet večernji izlasci tijekom radnog tjedna. U tom slučaju bih morala ostaviti Lovru samog kod kuće ili ga povesti sa sobom na spoj. Zato je ovo najbolje rješenje. Oliveru i meni je lijepo zajedno. Mogu reći da sam se uz 13 godina mlađeg muškarca i ja pomladila – kaže Daniela.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o Danieli Trbović pročitajte u novom broju tjednika Gloria (br.820) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 23:23