PRVA BEBA

Carla Bruni rodila djevojčicu

Carla Bruni jučer je oko 20 sati rodila zdravu djevojčicu u prestižnoj francuskoj privatnoj bolnici Clinique de La Muette, koja se nalazi u najluksuznijoj pariškoj četvrti, 16. arrondissementu. Iako su mediji prvo objavili da je Nicolas Sarkozy (56) prisustvovao porođaju, to je kasnije opovrgnuto. Francuski predsjednik suprugu je posjetio prije poroda, za vrijeme kojeg je bio u uredu, te joj se vratio nakon što je rodila.

Sarkozy je proveo tek pola sata sa svojom 43-godišnjom suprugom i bebom, a zatim se uputio na službeni put u Frankfurt, gdje se trebao susresti s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, no i tamo je odbio dati bilo kakvu izjavu o tome što je po četvrti put postao otac.

Počela su i nagađanja o imenu djevojčice koju je predsjednički par navodno nazvao Dhalia. Sarkozy ima tri sina iz prethoda dva braka, dok je Bruni majka 10-godišnjeg Aureliana iz prijašnje veze. Bivša pjevačica i model inzistirala je na tome da je trudnoća privatna stvar te da svoje dijete neće izlagati javnosti.

Brojni francuski obrtnici i male firme iskoristile su ovaj događaj za svoju samopromociju te su ispred bolnice dijelili kolače, narukvice i ostale svoje proizvode.

Zanimljivo, Sarkozy je prvi francuski predsjednik koji je postao otac tijekom trajanja mandata.

Linker
28. travanj 2024 17:30