DOLAZI BEBA

Carla Bruni primljena u bolnicu uoči poroda

Francuska prva dama Carla Bruni (43) primljena danas u bolnicu jer joj se bliži termin porođaja, pišu francuske novine, a u luksuznu parišku Clinique de la Muette došla je u pratnji supruga, francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja (56).

Spol bebe još uvijek nije poznat, kao ni potencijalna imena, a bivša pjevačica i model šturi je priznala u nedavnom intervjuu da bi trebala roditi nakon 1. listopada.

– Praznovjerna sam i zato sam jako oprezna. Ali nema se puno toga za reći. Toliko žena očekuje djecu ili rađaju i to je nezanimljivo Francuzima.

Prinova u obitelji znači da će Carlin 10-godišnji sin Aurelian, kojeg je dobila u prijašnjoj vezi, napokon imati društvo za igru. Njen suprug ima trojicu sinova, Pierrea, Jeana i Louisa iz dva prethodna braka.

Doktori iz bolnice potvrdili su da je prva dama, inače rođena Talijanka, rezervirala četiri apartmana te da u svakom od njih noćenje košta 250 eura. Jedan je za buduću mamu, jedan za tatu, a dva su za tjelohranitelje koji će ih cijelo vrijeme pratiti. Osoblje bolnice dodalo je i da apartmani nisu ‘pretjerano luksuzni’ te kako su dobili upute da se potrude osigurati što ugodniji boravak predsjedničkoj obitelji.

Linker
28. travanj 2024 16:06