NOVA BEBA

Carla Bruni ponovno trudna u 45. godini života

Bivša prva dama Francuske Carla Bruni (44) ponovno je trudna i iščekuje svoje treće dijete, drugo s aktualnim suprugom Nicolasom Sarkozyjem (56) – piše tamošnje izdanje magazina Closer. Doktori su supruzi bivšeg francuskog predsjednika, koji je prošloga mjeseca izbore izgubio od socijalista Francoisa Hollandea, savjetovali strogo mirovanje budući da potpada pod kategoriju starijih trudnica te je začela manje od godinu dana od rođenja kćeri Giulije.

Prijatelji para već su primijetili da Carla izbjegava podizati teške stvari, a raduju se i što će se nekadašnja pjevačica nakon protokolarnih obaveza imati čime zaokupiti – bit će to obiteljska veselja i brige. Bruni je, naime, teško primila napuštanje Elizejske palače, a prema izvorima bliskima paru patila je i od postporođajne depresije nakon Giulijinog rođenja.

– Od povratka svakodnevnom životu izrazito je loše volje. Naročito je oštra prema novinarima koje smatra odgovornima za suprugov poraz. Priča jedino o tome i tvrdi da nikada nije vidjela tako uvredljive naslovnice kao za vrijeme Nicolasove kampanje – stoji u Closeru.

Na televiziji France 5 Bruni je prije mjesec dana ustvrdila i kako je nivo medijskih laži i kriticizma dosegao nevjerojatne razine kada se radi o njenom suprugu.

– Pretpostavljam da je to sloboda govora. Ponekad pomislim da bi bilo bolje živjeti u diktaturi – rekla je ogorčena Carla.

Govorka se i da je Bruni duboko povrijeđena fotografijama i tekstovima koji pokazuju posljedice njenog prekomjernog korištenja botoksa.

S profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom Bruni ima sina Aureliana (11). Sarkozy iz prvog braka s Marie-Dominique Culioli ima pak sinove Pierrea (25) i Jeana (23), a iz drugog s Ceciliom Ciganer-Albeniz Louisa (13).

Bruni i Sarkozy žive u više od 3 milijuna eura vrijednom pariškom domu. Ona se planira vratiti karijeri pjevačice , a on će se zaposliti u Ustavnom vijeću Francuske, gdje će primati mjesečnu plaću od cca. 30 000 eura.

Linker
28. travanj 2024 19:48