U DOBRU I ZLU?

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - brak iz računa na kušnji

Carla Bruni Sarkozy (44), supermodel, kantautorica, bivša prva dama i “žderačica muškaraca”, kako je samu sebe nazvala u jednom intervjuu prije nego što se posvetila decentnom građanskom životu u sjeni Elizejske palače, mogla bi napisati zanimljivu autobiografiju.

Sirota mala bogatašica, “kojoj prebogati roditelji opsjednuti sobom i umjetnošću nisu posvećivali puno vremena”, kako je jednom izjavila, gladna pažnje postaje supermodel i proždire neviđeni slijed poznatih i moćnih muškaraca koji su joj doslovno plazili pod nogama.

Eric Clapton preklinjao je njezina novog ljubavnika Micka Jaggera da mu je ostavi, a Sarkozy je navodno na olinjalog frontmena Rolling Stonesa i danas patološki ljubomoran. Niz poznatih ljubavnika krije i iznenađenja: uz seksi rokere i glumce (Vincent Perez i Kevin Costner), tu su nimalo “hot”, ali zato moćni, Donald Trump (vezu s “majstorom tupea” žustro je poricala), francuski socijalistički premijer Laurent Fabius pa bogati novinar i urednik Jean-Paul Enthoven, kojeg je ostavila zbog njegova sina Raphaela kojemu je posvetila krasnu ljubavnu baladu na albumu “Quelqu’un m’a dit” prodanom u više od milijun primjeraka i rodila mu sina.

Carlin suprug Nicolas Sarkozy (57) ostat će i sam zapamćen kao skandalozan, po mnogočemu prvi u povijesti francuskih predsjednika. Vjerojatno će mu najteže pasti što je prvi bivši predsjednik kojemu je izvršena premetačina doma i ureda čim je izgubio imunitet.

Francuski predsjednik navodno je sa svojim privatnim kabinetom iz sjene koristio tajnu službu da bi špijunirao novinare Le Mondea, koji su istraživali detalje dugotrajnog sudskog procesa Bettencourt, koji uključuje podjelu najvećeg privatnog bogatstva u Francuskoj, L’Orealova carstva.

Nada Mirković

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Carli Bruni i Nicolasu Sarkozyju. U tiskanom izdanju Glorije (br. 914) saznajte i sve ostale detalje njihova odnosa i situacije u kojoj su se našli. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 00:23