GLORIA PROMO

Blue Therapy: Savršen lijek za kožu

Nova teorija o starenju kože: Efekt 20/80

Temeljem ekskluzivnog istraživanja, naši su laboratoriji kvantificirali omjer znakova starenja uvjetovanih vanjskim faktorima (posebice UV zrakama – glavnom uzroku ubrzanog starenja) i starenja uslijed kronološkog procesa te su dobili nevjerojatan rezultat: 80% znakova starenja posljedica su vanjskih utjecaja te ih je moguće izbjeći. Samo 20% znakova jednostavno je neizbježno.

Tri aktivne tvari iz tri različita, bogata vodena izvora – Blue Therapy. Budući da sadrži 70% slane vode, koža ima veću prirodnu tendenciju prema simbiozi s vodenim organizmima u usporedbi s kopnenim biljkama. Biothermovi su biolozi proučavali izvore, jezera i oceane te su odabrali 3 različita vodena oblika života s prirodno snažnim afinitetom kože za dubinskom obnovom i uklanjanjem znakova starenja.

Blue Therapy temelji se na koncentraciji obnavljajućih svojstava ekstrakta Aphanizomenon flos-aquae (AFA), dobivenog iz zeleno-plave alge iz velikih dubina jednog od najčišćih jezera na svijetu, a to je Upper Klamath Lake u Oregonu. Kombiniran je s ekstraktom zlatne makro-alge Laminaria ochroleuca koja odolijeva neverama Keltskog mora, a ima učvršćujuća i restrukturirajuća svojstva.

Izuzetan katalitčki učinak

Biothermovi su laboratoriji dokazali da kombinacija ekstrakata ovih algi višestruko povećava individualno djelovanje na pet ključnih markera starenja.

Naš zaštićeni sastojak, ekstrakt čistog termalnog planktona iz mineralima bogatih termalnih izvora francuskih Pirineja, još više doprinosi ovom spoju zahvaljujući svojstvima koja jačaju i hrane kožu.

Postavljajući nove standarde u pogledu preciznosti kliničkog testiranja, Biotherm je razvio izuzetno precizan protokol testiranja za Blue Therapy, na koži bjelkinja i Azijatkinja: Skin Sonar ProtocolTM. Ovaj ekskluzivni protokol omogućuje dosad neviđen stupanj preciznosti u izračunu postotka oštećenja – bora, tamnih mrlja i gubitka čvrstoće – koje se vidno uklanja.

Obnavljajući tretman s trostrukim djelovanjem na bore, opuštenu kožu i tamne mrlje briše akumulirane znakove starenja te vašoj koži pruža mladoliki izgled. BLUE THERAPY: SAVRŠEN LIJEK ZA KOŽU

– anti-aging serum za obnovu kože Blue Therapy – iznimno penetrirajući serum za obnovu svih tipova kože – dnevna krema s optimalnom ravnotežom SPF 15 – PA +++ pruža ugodu, zaštitu i hidrataciju.

Linker
20. travanj 2024 10:29