ZLATA MÜCK

Bez dečka u Novu godinu

Ne bih mnogo o detaljima. Nije važno što je tome prethodilo, niti tko je koga ostavio. Jednostavno, ljubav je prošla – priznala je u intervjuu za Gloriju Zlata Mück, HTV-ova voditeljica i finalistica u showu Ples sa zvijezdama, da je njezina ljubav s Dragomirom Budimirom – gotova. Dvogodišnja veza sa zagrebačkim pravnikom prekinuta je prije finala “Plesa sa zvijezdama”, showa koji ju je toliko iscrpio da se početkom tjedna iscrpljena Zlata jednostavno onesvijestila.

– U ponedjeljak, 29. siječnja, nakon probe za Evergreen Fest Show, krenula sam kući. Već je bila večer i samo sam nakratko zastala kod dućana na Jarunu da bih usput kupila nešto za jelo. Već sam tijekom probe osjetila slabost, ali mislila sam da će mi biti bolje kad nešto pojedem. No, čim sam zakoračila u trgovinu, opet sam osjetila slabost i samo se srušila na pod. Sljedeća slika koju pamtim je čaša vode koju mi dodaju zabrinuti trgovci – opisala je Zlata što se dogodilo toga kobnog dana.

No, iscrpljenost je nije spriječila da prihvati nove poslovne izazove. Dan nakon Božića ponuđeno joj je da s Robertom Ferlinom vodi HTV-ov Evergreen Fest Show, koji bi trebao vratiti glamur na male ekrane subotom uvečer. Zlata je ponudu objeručke prihvatila i time “istisnula” iz konkurencije Vanju Rupenu, koja je dogovor s HTV-om shvatila kao gotovu stvar.

Pročitali ste skraćenuu verziju teksta iz tiskanog izdanja Glorije. Ukoliko želite znati što Zlata Mück govori o svojem odnosu s Ištvanom Vargom i s kakvim su je uputama liječnici pustili iz bolnice, pročitajte tekst u Gloriji br. 730 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
24. travanj 2024 23:17