Sipa/Cropix / Branch/McMullan/Sipa Press
UPITNA KVALITETA ŽIVOTA

Baka Bobbi Kristine tvrdi da je za njen potpuni oporavak potrebno čudo

Bobbi Kristina Brown (22) napokon se probudila iz kome, ali ima traheotomiju i teško oštećenje mozga te ne reagira.

– Bobbi je budna i gleda me – izjavio je Bobby Brown (46), američki pjevač i bivši suprug prerano preminule slavne pjevačice Whitney Houston, na jednom od svojih koncerata.

Njihova kći probudila se iz medicinski inducirane kome nakon što je prije više od dva mjeseca pronađena bez svijesti u kadi u svom domu.

Da se njeno stanje poboljšava potvrdila je i njena teta Tina Brown koja je na svojoj Facebook stranici zahvalila svima na podršci.

– Ovo vrijeme želim provesti s obitelji. Da, probudila se i nije više na aparatima koji su je održavali na životu. Hvala vam na molitvama, pred njom je dug oporavak, ali bit će dobro – napisala je teta Bobbi Kristine.

Ipak, obitelj Houston opovrgnula je nadobudne objave obitelji Brown i izjavila kako Bobbi Kristina nije više u komi, ali njeno stanje nije ništa bolje.

– Upravo sam posjetila Bobbi Kristinu i ona nije ništa bolje. Nije više u medicinski induciranoj komi, ali ona i dalje ima traheotomiju, njen mozak je nepovratno oštećen i dalje ne reagira. Najviše me rastužuje to što bi u tom stanju mogla provesti cijeli život. Preostaju nam molitve i potrebno nam je čudo – izjavila je njena baka Cissy Houston.

Nakon njenog komentara oglasio se i Bobby te objasnio kako doktori tvrde da će Bobbi Kristina živjeti dug život, ali je pred njom teška rehabilitacija te je upitna kvaliteta njenog života.

Kći pjevačke dive Whitney Houston pronađena je 31. siječnja ove godine bez svijesti u kadi u svom domu, a cijeli događaj dodatno je uznemirio obitelj jer je slavna pjevačica pronađena mrtva u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, u veljači 2012., u dobi od 48 godina.

Linker
27. travanj 2024 04:56