PRED OGLEDALOM

Amra Silajdžić: Ovisnica sam o trčanju

Amra Silajdžić više nije samo najljepše lice u Bosni i Hercegovini, kako su joj prije deset godina, nakon pobjede u tamošnjem Top Modelu, laskali mediji. shvatila je da može postići i mnogo više od toga. Upisala je satove glume u Howard Fine Studiju, a svoju prvu ulogu – kojoj se uskoro nada – želi dočekati savršeno njegovanog lica i tijela.

Što vam je najvažnije u njezi tijela? – U Californiji je suho i vruće, pa mi najviše odgovaraju masne kreme na bazi shea maslaca. Redovito radim piling s kristalima morske soli i lavandinim uljem, a uz to mi je važna tjelesna aktivnost. Ovisnica sam o trčanju.

Pazite li na prehranu? – Ne baš. Obožavam slatko, pogotovo Nutellu od koje se sada odvikavam.

Kakva kozmetika vam najviše odgovara? – Trenutačno koristim preparate američkog proizvođača Kiehl’s – gel za čišćenje lica, tonik na biljnoj bazi, vitaminski serum i organsku hidratantnu kremu. Svaka tri mjeseca mijenjam kozmetiku, ali uvijek biram prirodnu.

Koliko je stajala najskuplja krema koju ste kupili? – Nikad više od 80 eura.

A šminka? – Privatno rijetko koristim dekorativnu kozmetiku. Imam dosta MAC-ovih proizvoda – puder u kamenu, shimmer, crnu olovku za oči i crno sjenilo – te L’Orealovu maskaru za volumen. Ruževe i sjajila ne volim, pa koristim samo hidratantni stik ili hranjivu kremu. Omiljeni su mi na bazi meda i mlijeka.

Imate li najdraži lak za nokte? – Da, moj izbor je O.P.I, a omiljena boja Apple Red.

Marijana Marinović

Linker
03. svibanj 2024 17:21