Sipa/Cropix / SIPA
ZA SVAKI SLUČAJ

6 stvari koje žena uvijek treba imati u torbi

Kožnata ili platnena, mala ili velika, trendovska ili svevremenska – svaka torba mora sadržavati neke osnovne stvari. Ukoliko ste vlasnica barem jednog ovako nužnog modnog dodatka kao što je torba, u nju obavezno stavite sljedeće stvari koje će vam u ključnim trenucima pomoći.

Ruž za usne

Omiljena nijasna ruža za usne uvijek bi vam trebala biti na dohvat ruke. Čak i kada nemate vremena za kompletan make up, ruž za usne učinit će dovoljno i istaknuti lice te vam dati svjež i elegantan izgled.

Novac za hitne slučajeve

U torbi biste uvijek trebali imati skriveno stotinjak kuna za hitne slučajeve. Bilo da vam zatreba za taxi ili se nađete u ulici koja u blizini nema bankomat – novac za hitne slučajeve riješit će vas brojnih neugodnih situacija u koje biste mogli upasti.

Dnevni ulošci i tamponi

Nikad ne znate kada će vam zatrebati, stoga je uvijek dobro biti pripremljen. Dnevne uloške i tampone uvijek biste trebali imati u torbi – za svaki slučaj.

Vlažne maramice

Vlažne maramice riješit će problem razmazane šminke, prolivene kave ili pak prljavih ruku. Imajte ih uvijek uz sebe kako biste sanirali mnoge oblike nezgoda koje vam se mogu dogoditi tijekom dana.

Tableta protiv bolova

Glavobolja zbog posla, promjene vremena ili obiteljskih nesuglasica mogla bi vas neugodno iznenaditi i omesti u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Stoga pri ruci uvijek imajte tabletu protiv bolova za koju znate da djeluje.

Kemijska olovka

Kojim god poslom da se bavili, pri ruci biste uvijek trebali imati kemijsku olovku. Katkad će vam trebati da zapišete telefonski broj, potpišete važan papir ili ispunite formular. Kako ne biste morali ići u potragu, neka kemijska uvijek bude u torbi.

Linker
26. travanj 2024 18:01