UFC

Volkanovski se nudio UFC-u nakon otkazivanja McGregora, no odbili su ga: ‘Hvala im, pripazili su me na taj način‘

 Alexander Volkanovski

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Volkanovski je uistinu nakon poraza od Topurije najavio nešto dužu pauzu, tako da je vjerojatno i pametnija stvar pustiti ga da se još malo oporavi prije nove borbe

UFC 303 nedavno je ostao bez ‘‘main eventa‘‘ nakon Conorovog otkazivanja borbe, tako da je organizacija morala žurno reagirati i pronaći adekvatnu zamjenu za ono što je prethodno bilo najavljeno. Alex Pereira i Jiri Prochazka prihvatili su izazov i spasili ovu priredbu, tako da stvar ipak nije propala.

Borac koji se također ponudio UFC-u da ‘‘spasi stvar‘‘ jest, pogađate – Alexander Volkanovski. Volkanovski je jučer otkrio kako je ponudio svoje usluge UFC-u, međutim, na kraju im je ipak zahvalan što su ga odbili i što su odlučili angažirati nekoga drugoga:

‘‘Rekao sam im da, ukoliko trebaju nekoga, da me nazovu. Dobrovoljno sam dignuo ruku. Vidio sam da su neki ljudi o tome pričali, pa sam odlučio to i učiniti. Neki će misliti da sam poludio, ali vratio sam se treningu i uzbuđen sam vratiti se borbama. Zbog toga sam dobrovoljno podignuo ruku‘‘, rekao je Volkanovski na svom YouTube kanalu, pa nastavio:

‘‘Međutim, ja na kraju ipak nisam bio taj. Nisam dobio poziv. Sjećali su se što sam govorio ranije ove godine te su mi rekli da još malo odmorim. Oni su se držali svog plana i vjerujem da su me na ovaj način malo pripazili. Morate ih poštovati zbog toga, iako sam stvarni htio spasiti dan.‘‘

Volkanovski je uistinu nakon poraza od Topurije najavio nešto dužu pauzu, tako da je vjerojatno i pametnija stvar pustiti ga da se još malo oporavi prije nove borbe. Trenutno ima dva poraza u nizu, a ‘‘short notice‘‘ borbom bi samo dodatno riskirao i treći, što nikako ne bi bilo dobro.

Linker
28. lipanj 2024 00:18