UFC

(VIDEO) Pereira priredio ogromno iznenađenje svom mentoru: ‘Ostao sam bez riječi, nevjerojatan dar!‘

Alex Pereira

 Youtube/screenshot
‘Kada ne očekujemo ništa, svemir nam daje više nego što zaslužujemo‘, poručio je ganuti Teixeira

Povezanost između bivših UFC-ovih prvaka, Alexa Pereire i Glovera Teixeire, snažna je i dobro poznata svim ljubiteljima modernog MMA sporta. "Poatan" je, s Gloverom u kutu, pobijedio Israela Adesanyu u njihovom prvom meču i okrunio se titulom u srednjoj kategoriji, a njegov 43-godišnji sunarodnjak tako mu je postao svojevrsni MMA mentor. Kroz zajednički rad i treninge, ova su dvojica Brazilaca postali i vrlo dobri prijatelji, a dokazuje to i videozapis koji se pojavio na društvenim mrežama.

Snimka prikazuje iznenađenje koje je Pereira pripremio svojem treneru i prijatelju. Bivši prvak srednje kategorije, naime, kupio je Teixeiri novi Harley Davidson motocikl na dar i potajno ga, zamotanog, postavio u njegovu garažu. Nakon što je pozvao Glovera, Alex je otvorio garažu, otkrio motocikl i predao Teixeiri ključeve novog Harleyja. Bivši prvak poluteške divizije emotivno je reagirao, a kako je cijela situacija izgledala možete pogledati u videu koji slijedi.

"Ostao sam bez riječi, kakav nevjerojatan dar od Poatana. Jako sam zahvalan i sretan. Uvijek govorim u dvorani i intervjuima da je Alex pomogao meni više nego ja njemu i uvijek ću mu biti zahvalan na tome. Kada je došao k meni, vidio sam njegov potencijal i rekao mu da će jednog dana biri prvak i sve što sam želio je biti dio njegovog putovanja. Njegova pobjeda je za mene bila sve. Kada ne očekujemo ništa, svemir nam daje više nego što zaslužujemo. Hvala ti, prijatelju!", napisao je ganuti Teixeira kasnije na društvenim mrežama, a Pereirin potez su u komentarima podržale brojne UFC-ve zvijezde, među ostalima i prvak teške kategorije, Jon Jones, koji je ispod objave ostavio simbol srca.

Linker
10. lipanj 2024 11:52