UFC

(VIDEO) Ovo još nismo vidjeli! Arman Tsarukyan nokautirao fana tijekom izlaska u kavez, Dana White reagirao: ‘Ovo ide na sud‘

Tsarukyan u sukobu s fanom

 TNT SPORTS/Screenshot
U sjeni nevjerojatnih borbi na UFC-u 300 mnogima je promakao nesvakidašnji trenutak

Zaista, ovo još niste vidjeli! Ne pamtimo kada je aktivni borac udario fana tijekom izlaska u kavez. To se sinoć dogodilo na povijesnoj 300. PPV priredbi UFC-a. Nesvakidašnji događaj mnogima je promakao, naime, Arman Tsarukyan u nagloj reakciji se zaletio prema jednoj osobi u publici koju je "hladno" udario. Različiti mediji izvještavaju da je osoba bila jako uzdrmana sljedećih nekoliko minuta odnosno da je pala na pod.

Arman "Ahalkalakets" Tsarukyan (22-3) upisao je pobjedu podijeljenom odlukom sudaca protiv Charlesa "do Bronxa" Oliveire (34-10), dok se mnogi na društvenim mrežama "sprdaju" da je Armenac ostvario dvije pobjede u jednoj noći.

"Možete mi se rugati s 200 metara, ali nitko mi neće govoriti gadosti u facu. Ja sam iz Rusije, za mene je to automatika. Molim vas nemojte to više pokušavati jer ćete vi završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru" rekao je "Ahalkalakets" koji je unatoč pobjedi bio pod dozom negativnog animoziteta. Očito je da su borci iz ruralnijih sredina često temperamentnijeg karaktera.

"To nije bilo pametno, to nije bilo je**no pametno. Vjerojatno će nas tužiti, ali to je posao koji ostavljam za ponedjeljak" rekao je vidno isfrustrirani Dana White.

Linker
22. travanj 2024 23:16