UFC

UFC-ov borac upozorio Paddyja: ‘Pogledajte kako je već debeo, što će tek biti kada prestane trenirati kao sada?‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Thicc Boy)
Javnost je već navikla na ovakvog Paddyja neposredno nakon borbe, a u jednom trenutku je bio rekao kako je svjestan da je ovo loše i kako to više neće raditi

Iako je rekao kako su dani prejedanja između borbi iza njega, Paddy Pimblett se pojavio u ‘‘starom‘‘ izdanju samo nekoliko tjedana nakon njegovog posljednjeg nastupa i borbe protiv Tonyja Fergusona na UFC 296 priredbi. Objavio je fotografiju s trudnom suprugom, no na njoj je ipak on privukao najviše pažnje jer se uistinu jako udebljao.

Očito je da se Paddy bori s nekim poremećajem u prehrani, a toga je svjestan i njegov kolega iz lake kategorije, Renato Moicano. Moicano je upozorio Pimbletta da počne paziti na svoje tijelo jer ovako neće dugo opstati kao profesionalni sportaš:

‘‘Netko mi je poslao sliku ovog lika, pogledajte kako je samo debeo. Ne mogu vjerovati kako se udeblja između borbi. Čak se i ne šalim. Borio se 16. prosinca, manje od tri tjedna brate, a sada već izgleda kao stari umirovljeni borac. Moraš biti u formi, inače si uništavaš cijeli sustav. Moraš se brinuti za svoje zdravlje brate‘‘, rekao je Moicano na svom YouTube kanalu.

‘‘Kada borac lake kategorije hoda sa 86-87 kilograma, to nije mišić brate, pogledajte mu glavu. To nikako ne može biti dobra stvar, dobivati toliko kilograma i imati takve fluktuacije težine. Definitivno mora razmisliti o tome da krene na dijetu. Što će tek biti kada ne bude trenirao jako kao danas?‘‘, dodao je.

Javnost je već navikla na ovakvog Paddyja neposredno nakon borbe, a u jednom trenutku je bio rekao kako je svjestan da je ovo loše i kako to više neće raditi. Međutim, očito je da ima problem kojeg mora nekako riješiti.

Linker
24. travanj 2024 08:08