UFC

U stilu Cro Copa i Franje Arapovića: Pogledajte kako se Ciryl Gane priprema za meč protiv Volkova s NBA zvijezdom

Ciryl Gane i Rudy Gobert/Cro Cop i Franjo Arapović

 Facebook (mirko Cro Cop Filipovic), Twitter (mma Factory Paris)
UFC 308 na rasporedu nam je idućega mjeseca, a je li Gobert pomogao Ganeu, tada ćemo saznati

UFC 308 priredba donosi nam jedan od ponajboljih ‘‘cardova‘‘ ove godine, a osim Topurije i Hollowayja, gledat ćemo i teškapki obračun između Ciryla Ganea i Alexandera Volkova. Tu je i meč Aleksandra Rakića i Magomeda Ankalaeva, a rukavice će ukrstiti i Robert Whittaker i Khamzat Chimaev.

Kada govorimo o meču između Ciryla Ganea i Alexandera Volkova, bit će to odličan okršaj dvojice rangiranih teškaša kojima je cilj u dogledno vrijeme napasti titulu, no to neće biti tema ovoga članka.

S obzirom da je Volkov vrlo visok borac, za tih 201 cm teško je naći adekvatne sparing partnere. Stoga je Gane odlučio ‘‘iskopirati‘‘ metodu koju je naš Cro Cop koristio još 2008 godine. Tada se na Staru godinu Mirko borio protiv gorostasa imena Hong Man-Choi, visokog čak 218 cm. Njemu je također bilo teško pronaći sparing partnera zbog te visine, tako da je sparirao s našim legendarnim košarkašem, Franjom Arapovićem.

16 godina kasnije, Gane se dosjetio iste stvari. Jučer su se na društvenim mrežama pojavile snimke kako Gane sparira s Rudyjem Gobertom, NBA zvijezdom, koji je trenutno član Minnesota Timberwolvesa, a snimku sa sparinga moći ćete pogledati na dnu članka.

Inače, manje je poznata činjenica da Gobert u slobodno vrijeme trenira MMA, naravno, kada mu klupske obaveze to dopuste. Odlično se Gane sjetio njega, no, sigurna je stvar da neće pripreme bazirati na sparingu s košarkašem.

UFC 308 na rasporedu nam je idućega mjeseca, a je li Gobert pomogao Ganeu, tada ćemo saznati. Kao što smo obećali, ispod možete pogledati i video:

Linker
11. rujan 2024 12:39