UFC

Toma Aspinalla više ne zanima meč protiv Jona Jonesa: ‘Ne trebam ga, sam ću si izgraditi svoju ostavštinu‘

Tom Aspinall i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Tom Aspinall)
Ovo je vjerojatno i najispravniji put za Aspinalla, jer, ukoliko će čekati Jonesa, to bi se moglo odužiti i više nego što je potrebno

Mjesecima smo slušali uzajamne prozivke i provokacije na relaciji Jon Jones – Tom Aspinall. U jednom trenutku je Jones govorio kako bi se možda i borio protiv trenutnog privremenog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, međutim, uistinu bi to bilo teško zamisliti, a vjerojatno još i teže realizirati.

Aspinall je objeručke prihvaćao prozivke koje mu stižu od Jona Jonesa, što nikako nije čudno jer bi mu to bila ogromna prilika, no i sam je postao da se to nikada dogoditi neće. Jučer je rekao da je odustao od te ideje, te da mu za izgradnju vlastite ostavštine Jon Jones nije ni potreban:

‘‘Mislim, očito da bih volio tu borbu, već dugo vremena trabunjam o njoj. Tu borbu nisam uspio dobiti, ne znam niti hoće li se uopće ikada dogoditi, ali u ovom trenutku me to više toliko ni ne zanima‘‘, započeo je Aspinall u intervjuu za MMA Junkie.

‘‘Ja sam ovdje s ciljem da stvorim svoju vlastitu ostavštinu, sam pokušavam biti velik i ne trebam Jona Jonesa kako bih to učinio. Ako ikada uspijem dobiti tu borbu, fantastično. Uistinu mislim da ga mogu pobijediti, ali više nisam fokusiran na njega, da vam budem iskren. Trenutno samo razmišljam o Curtisu Blaydesu i to je to‘‘, dodao je.

Ovo je vjerojatno i najispravniji put za Aspinalla, jer, ukoliko će čekati Jonesa, to bi se moglo odužiti i više nego što je potrebno. Aspinall je u najboljim godinama i treba se boriti što češće, a prva stanica mu je već sljedećega mjeseca u borbi protiv Curtisa Blaydesa.

Linker
20. lipanj 2024 20:07