UFC

‘Svima su jasne McGregorove namjere, on je predmet ismijavanja! Poirier? Iza kulisa je smeće od osobe...‘

Dustin Poirier i Conor McGregor
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Kontroverzni velteraš nije nimalo štedio UFC-ove zvijezde iz lake kategorije

Conor McGregor u velter kategoriji i borbi s Kamaruom Usmanom? Iako je slavni Irac nedavno to najavio kao mogućnost, Colby Covington u te planove nimalo ne vjeruje.

Kontroverzni američki borac i jedan od najboljih velteraša svijeta gostovao je u What the Heck emisiji te se tom prigodom žestoko obrušio na bivšeg UFC-ovog prvaka, a nije štedio ni Dustina Poiriera.

"Nisam to vidio, ali sam čuo i smatram da je očito kako Conor pokušava napraviti nekakav hype i dogurati do naslovnica. Dajte, molim vas... Lika je upravo nokautirao 'Dustin Sorry-ier'. Jesi li ti ozbiljan? Napad na velteraški pojas? Pa tebe prebiju gatekeeperi u lakoj, a sad kao želiš doći u velter kategoriju? Svima je jasno što radi i da zapravo to neće učiniti. On se neće boriti s velterašem. Samo traži pozornost. Trudi se natjerati ljude da ga shvate ozbiljno, a zapravo je lakrdija. On je predmet ismijavanja u MMA zajednici. Čak i casual fanovi govore da je istrošen i gotov. Zaradio je svu tu lovu sa svojim viskijem, s borbom protiv Mayweathera i tu više nema motivacije", smatra Colby.

McGregorov idući nastup gledat ćemo 10. srpnja u glavnoj borbi UFC-a 264. Covington mu tog dana predviđa još jedan poraz, ali nemojte misliti da je zato nahvalio njegovog idućeg suparnika Dustina Poiriera.

"Da, ali to ne znači da govorim kako je Dustin Sorry-ier dobar ili poseban. Jer nije. Lik je gatekeeper u lakoj kategoriji. Ništa više od toga. Pa čovjek je nokautiran i isprebijan u svim većim borbama. On je 'fake'. On je klaun koji je pokrenuo humanitarnu organizaciju i govori da sve radi zbog 'The Good Fight' zaklade i djece. Ne, to nije slučaj. On tako izbjegava plaćanje poreza. Reci ljudima istinu, ja poznajem tvoje pravo lice. Ti si iza kulisa jedno smeće od osobe i praviš se da si bolji od ljudi s egom. Stoga nemoj misliti da si poseban samo zato što si pobijedio 'Conmana McGregora'. I to nakon što je njegovo vrijeme prošlo", zaključio je Covington.

Linker
04. srpanj 2024 09:35