UFC

Sučelili se Erslan i Cutelaba: Ivan ostao hladan na Hulkovu viku i psihološki ga izdominirao!

Ion Cutelaba vs Ivan Erslan

 Screenshot/UFC YouTube
Pogledajte posljednja sučeljavanja i ceremonijalno vaganje za sutrašnju UFC priredbu u Parizu

Sve je spremno za sutrašnju UFC Fight Night 243 priredbu u Francuskoj koja će se održati u pariškoj Accor Areni!

Priredbu predvodi borba u lakoj kategoriji, okršaj između Brazilca Renata Moicana i domaćeg predstavnika Benoita Saint-Denisa, a u sunaslovnoj borbi večeri gledat ćemo borbu u srednjoj kategoriji, Nassourdine Imavov dijelit će kavez s Brendanom Allenom.

Priredba izgleda odlično, ali cijela Hrvatska najviše čeka jedan preliminarni meč, debitantski UFC nastup najboljeg hrvatskog MMA poluteškaša - Ivana Erslana. Erslan će ući u UFC-ov oktogon i sukobiti se s moldavskim ‘‘Hulkom‘‘, iskusnim UFC veteranom - Ionom Cutelabom. Njihova borba u poluteškoj kategoriji je posljednja na preliminarnom dijelu sutrašnje priredbe.

Borci su prošli službeno vaganje i došlo je vrijeme da obave i svoje posljednje medijske obaveze - ceremonijalno vaganje i posljednja sučeljavanja. Erslan se na pozornicu popeo u pratnji dugogodišnjeg trenera i čelnog čovjeka FNC-a, Dražena Forgača. Hrvatska zastava vijorila se u Erslanovim rukama dok je čekao da i njegov moldavski suparnik dođe na pozornicu.

Cutelaba je unošenjem u lice i naglim trzajem glave pokušao natjerati hrvatskog poluteškaša da ustukne, ali Erslan je pokazao smirenost i hladnoću. Intenzivno sučeljavanje, ali čini se kako je naš predstavnik fokusiran i spreman. Nadamo se i vjerujemo da će jednako neustrašiv biti i sutra kada se zatvore vrata kaveza. Sretno, Ivane! Cijela Hrvatska je uz tebe!

Cijelu snimku ceremonijalnog vaganja za sutrašnju UFC Pariz priredbu možete pogledati ispod. Sučeljavanje Erslana i Cutelabe počinje na 16:00.

Linker
27. rujan 2024 21:32