Regija

(VIDEO) Igor Pokrajac: ‘Ovo je jedino što Cutelaba može napraviti protiv Ivana Erslana!‘

Ivan Erslan i Ion Cutelaba

 Screenshot/MMA Respect Instagram
Za snimanje ove analize, emisija ‘‘Lucky Punch‘‘ i Igor Pokrajac posjetili su MMA Ban Team u zagrebačkoj Dubravi

Ove subote u pariškoj Accor Areni održava se UFC Fight Night 243 priredba koju predvodi borba u lakoj kategoriji, okršaj između domaćeg Benoita Saint-Denisa i Brazilca Renata Moicana. U sunaslovnoj borbi gledat ćemo sukob visokorangiranih boraca u srednjoj kategoriji, Nassourdine Imavov dijelit će kavez s Brendanom Allenom. I dok cijela priredba djeluje obećavajuće, nama je svakako glavni fokus na posljednjoj borbi preliminarnog dijela.

Najbolji hrvatski MMA poluteškaš Ivan Erslan debitirat će za najjaču svjetsku borilačku promociju protiv iskusnog UFC veterana Iona Cutelabe. Ovu borbu koju jedva čekamo analizirala je ekipa iz emisije ‘‘Lucky Punch‘‘ - ikona hrvatskog MMA-a i iskusni UFC borac s 13 nastupa pod okriljem najpoznatije promocije, Igor ‘‘The Duke‘‘ Pokrajac, posjetio je MMA Ban Team iz zagrebačke Dubrave. Mladi MMA kadet Andrej glumio je Erslana, a njegov timski kolega Marko glumio je Cutelabu.

‘‘Cutelaba je agresivan borac, kod njega nema kalkulacija, uvijek ide prema svojim suparnicima, pokušava krošeima uzdrmati svoje suparnike, a što je najvažnije, odgurati ih do ograde kako bi ih oborio na parter i nastavio s ‘ground and poundom‘. Pokušat će ga na tlu završiti tom tehnikom. Jasno, ne vidim kako će mu to uspjeti, ali to je zapravo jedino što može napraviti protiv Ivana‘‘, rekao je Pokrajac.

‘‘S druge strane, Erslan je bolji u ‘stand-upu‘, bolji je hrvač i bolji parteraš od Cutelabe. Cutelaba će to prihvatiti jer baš tamo želi završiti borbu. Mislim da će Erslan pokušati odgovoriti svojom distancom i direktima. Ode li borba u tom smjeru, odmah potpisujem Ivanovu pobjedu‘‘, zaključio je ‘‘The Duke‘‘.

Snimku ove analize i cijelu epizodu ‘‘Lucky Puncha‘‘ možete pogledati OVDJE.

Linker
26. rujan 2024 16:13