UFC

Sean Strickland prozvao Paula Costu: ‘Ne znam hoćeš li biti pijan ili ne možeš skinuti kilograme‘

Strickland i Costa

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Trenutno nije poznato kakva je situacija s Costinim ugovorom jer je odustao od borbe protiv Whittakera zbog uvjeta koji mu nisu ispunjeni

Sean Strickland je osoba koju je teško staviti u neku kategoriju i opisati, no najjednostavnije bi smo mogli reći da je poprilično osebujan. U prošla dva mjeseca se borio dva puta, a jednom je pobijedio i jednom izgubio. Sada ne namjerava čekati previše dugo do dogovora nove borbe, a već ima i želju kada je u pitanju protivnik.

Na prvoj ovogodišnjoj UFC priredbi Strickland je spasio stvar kada je pet dana prije mećča uskočio na ‘‘short notice‘‘ borbu protiv Nassourdinea Imavova kojeg je i pobijedio, a u dvanaestom se mjesecu borio protiv bivšeg izazivača Jareda Cannoniera gdje je sudačkom odlukom i poražen.

UFC ga je dobro nagradio jer je spasio glavnu borbu večeri prve ovogodišnje priredbe, a sada je izašao i s prijedlogom za novog protivnika. Borac kojeg je prozvao je Paulo Costa, a preko svog Instagram profila mu je poručio:

‘‘Hej Costa, mislim da bi smo se trebali boriti brate. To ima je**nog smisla u ovom trenutku, znaš. Samo ne znam hoćeš li biti pijan ili hoćeš li moći skinuti kilograme jer jedeš kekse. Je**no učinimo to‘‘, kratko je poručio Strickland.

Možemo samo zamisliti kakva komedija bi bio ‘‘trash talk‘‘ između njih dvojice, a i borba bi sigurno bila nešto što bi mnogi popratili. Otvoreno pitanje je svakako Costa i njegov ugovor s UFC-om, a trenutno se ne zna previše detalja.

Sjetimo se samo da se trebao boriti protiv Roberta Whittakera idućega tjedna na UFC 284 priredbi u Australiji, no UFC mu nije ispunio uvjete koje je tražio za taj meč. Ispostavilo se da Costa nije ni potpisao taj ugovor nego su išli meč promovirati ‘‘napamet‘‘, a još se ne zna kakva je situacija s tim.

Linker
28. travanj 2024 17:03