UFC

Sinoć se dogodilo nešto što još nikada nismo vidjeli u više od 30 godina UFC-ove povijesti

Charly Arnolt

 Chris Unger/ZUFFA LLC
Charly Arnolt nije očekivala da će joj večer otići u tom pravcu

Otkako je najpoznatija MMA promocija započela svoj rad prije više od 30 godina, nikada nisu imali ženski glas koji bi najavljivao i pozivao borce u kavez.

Charly Arnolt, bivša WWE zvijezda, radila je kao voditeljica intervjua u backstageu na sinoćnjoj UFC Vegas 91 priredbi kada se najavljivač Joe Martinez počeo osjećati loše tijekom jedne borbe koju je već najavio. Nakon što su joj prišli i pitali hoće li uskočiti kao zamjena za Martineza, razmatrala je odbiti tu priliku, ali ipak je odlučila to učiniti i time je postala UFC-ova povijesna figura.

Arnolt već neko vrijeme surađuje s UFC-om kao i s brojnim drugim televizijskim poslovima od odlaska iz WWE-a 2021. godine gdje je izvještavala pod imenom Charly Caruso. Dobila je priliku otići tamo gdje nijedna žena prije nije i priznaje da je malo nedostajalo da odbije biti prva UFC najavljivačica.

U Instagram priči nakon događaja, Arnolt je rekla obožavateljima: "Ne mogu sjediti jer sam pod adrenalinom. Hvala svima na podršci, doslovno sam preplavljena, a vi ste tako sjajni.‘‘

"Sutra ću objaviti video u kojem ću govoriti o tome kako je sve prošlo večeras jer, da budem iskrena, gotovo sam rekla da neću najavljivati. Skoro sam rekla ne, a sada sam ušla u povijest, to je tako cool!”

U tweetu nakon događaja, dodala je: "LJUDI, JA DRHTIM!! Kakvo iskustvo je to bilo!"

Televizijska voditeljica poznata je po svom radu na Fox Newsu kao politička komentatorica, kao i na OutKick Sports i naslovnici Maxim Magazinea. Njezina uloga u WWE-u bila je intervjuiranje hrvača u backstageu i vođenje borilačkih emisija.

Nakon pozitivnih reakcija fanova, UFC bi u budućnosti mogao ozbiljnije razmisliti o ženskom glasu koji će pozivati i predstavljati borce. Jedan od fanova je napisao: ‘‘Čestitam talentiranoj Charly Arnolt jer je postala prva najavljivačica u oktogonu u povijesti UFC-a. Odličan prvi dojam.‘‘

Linker
28. travanj 2024 14:10