UFC

Sean O‘Malley ostao bez protivnika, UFC pokušava pronaći zamjenu

Sean O'Malley
 Marcus Stevens/Zuma Press/Profimedia
UFC 264 priredba mogla bi ostati uskraćena za nastup jednog od najatraktivnijih boraca na cardu

Louis Smolka morao je otkazati borbu protiv Seana O'Malleyja. Dvojac se trebao obračunati 10. srpnja na UFC 264 priredbi, no MMA Fighting navodi kako je zasad nepoznata ozljeda spriječila Smolku da nastupi na priredbi koju će predvoditi Dustin Poirier i Conor McGregor.

Borba Seana O'Malleyja i Louisa Smolke trebala se naći na glavnom dijelu priredbe koja je ujedno i PPV. UFC se nada pronaći kasnu zamjenu te zadržati atraktivnog ''Sugara'' na ovome cardu. Sean je zadnji puta nastupio na UFC 260 priredbi krajem ožujka ove godine. Tada je sjajnim nokautom pobijedio Thomasa Almeidu te pritom zaslužio bonus za izvedbu večeri.

Louis Smolka zadnji nastup odradio je u prosincu 2020. godine, a nokautom u drugoj rundi završio je Josea Quinoneza. Čini se kako će 29-godišnjak nažalost još neko vrijeme pričekati na idući nastup. Niz je boraca koji su se već ponudili uskočiti umjesto njega na UFC 265 eventu.

Tim Elliott spreman je preći u višu kategoriju, no Ricky Simon nameće se kao logičniji protivnik s obzirom da se radi o borcu bantam kategorije. Oba borca oglasili su se putem Twittera te izrazili spremnost za upasti na short notice. Još jedno zanimljivo ime iskočilo je putem društvenih mreža. Ray Borg ostavio je komentar na ESPN-ovoj službenoj Instagram stranici. Podsjećamo, Borg je nakon serije padova na vagi i otkazivanja borbi otpušten iz UFC-a u kolovozu prošle godine. Nije se borio sve do pretprošlog vikenda kada je u sklopu UAE Warriors 20 priredbe savladao Kanađanina Jesseja Arnetta jednoglasnom sudačkom odlukom.

Dobrovoljaca ne fali, a na UFC-ovim matchmakerima je da ekspresno pronađu odgovarajućeg protivnika. Naravno, nešto se pita i Seana koji vjerojatno teži ka što sličnijem matchupu za koji se prvotno pripremao.

Linker
20. travanj 2024 22:42