UFC

Sam Alvey se našalio nakon novog poraza i otkaza u UFC-u: ‘Jake Paul, više nisam pod ugovorom!‘

Sam Alvey

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sada već bivši UFC-ov borac podijelio je niz ‘‘memeova‘‘ na svoj račun

Osam poraza i jedan remi rezime je Sama Alveyja kroz posljednjih devet UFC nastupa. Time je postao UFC-ov rekorder po broju uzastopnih nastupa bez pobjede, a mnogi su se još ranije pitali kako nije otpušten iz promocije.

Meč koji je proteklog vikenda odradio protiv Michala Oleksiejczuka bit će ipak posljednji u Alveyjevoj UFC karijeri, a Sam je za BJPENN.com Scrap Radio otkrio zašto mu je promocija dopustila da se bori do kraja svog ugovora.

‘‘Mick Maynard me nazvao i rekao mi je: ‘Sam, upao si u niz loše sreće, ali pružio si dobre borbe i cijenimo sve što si napravio za kompaniju. Puno je boraca koji u ‘fight week‘ ulaze ljutiti i tako se ponašaju. Ti nikada nisi bio takav. Zbog svega toga, dopustit ćemo ti da se boriš do kraja svog ugovora‘.‘‘, pojasnio je Alvey te je dodao kako ga UFC nagrađuje jer je pristajao na ‘‘short notice‘‘ mečeve, a ponekad je izvukao deblji kraj sudačkih odluka koje su mogle otići i na njegovu stranu.

Alvey je u svom posljednjem UFC nastupu izgubio od Oleksiejczuka nokautom u prvoj rundi i svima je jasno kako je njegova UFC karijera završila. 36-godišnji borac srednje i poluteške kategorije otkrio je i putem svog Instagram profila kako više nije član UFC-a.

Sam je zapravo podijelio neke od viralnih ‘‘memeova‘‘ kojima se fanovi šale na njegov račun, a jedan od njih odnosi se na potencijalni meč Alveyja i Jakea Paula. Čini se kako ‘‘Smilin‘ Sam‘‘ ne bi imao ništa protiv takvog meča.

‘‘Niste me razočarali (memeovima). Neki od ovih pošteno su me nasmijali. Hej, Jake Paul, više nisam pod ugovorom.‘‘, napisao je Alvey u svojoj objavi.

Čak ne bi bilo niti začuđujuće da Jake Paul pristane na ovakav meč, jer opće je poznato kako YouTuber preferira mečeve protiv starih i potrošenih UFC boraca koji više nisu članovi promocije. Ipak, Sam Alvey nije tako veliko ime kao što su bili Tyron Woodley i Ben Askren koje je Paul uspio nokautirati, tako da će Sam sreću vjerojatno morati potražiti negdje drugdje.

Linker
23. travanj 2024 18:36